Zsaluzia

Zsaluzia

Ablakra, ajtóra, ahogy Ön szeretné.

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkezi Zsaluziát kínálunk, amelyeket az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, személyre szabott módon gyártunk le. Ingyenes kiszállítással, felméréssel és több, mint 36 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

A zsaluziánk szerkezete teljesen zárt, ezért kiváló hang- és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. Modern és esztétikus megjelenésének köszönhetően Magyarországon egyre népszerűbb a zsaluzia az árnyékolók között. Új zsaluziáját 3-4 héten belül legyártjuk és 1+1 év garanciát vállalunk rá.

Igény szerint új zsaluziáját motorizáltan is rendelheti, amelyet távirányítóval vagy kapcsolóval vezérelhet. Sőt, bekötheti a vezérlését okos otthon rendszerbe is, így telefonról, tabletről vagy számítógéppel is irányíthatja.

Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új zsaluzia legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkon munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Miért minket válasszon?

36 év tapasztalat, remek ár és kiváló minőség.

Kiváló minőség

Árnyékolóink a piacon elérhető legjobb minőségű árnyékolók közé tartoznak, amelyeket Magyarországon gyártunk le.

Remek ár

Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket. Válasszon magyarországi vállalkozást, válasszon minket.

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes felméréssel, kiszállítással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Kérjen tőlünk is egy ajánlatot, hiszen semmibe sem kerül.

36 év tapasztalatt

Munatársaink több, mint 36 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Ha bármiben segíthetünk csak hívjon minket.

Garancia

Minden általunk gyártot árnyékolástechnikai termékre 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk.

Személyre szabott

Az Ön egyedi igényei alapján, személyre szabott módon 3-4 héten belül legyártjuk és felszereljük új árnyékolóját.

Árnyékolás Budapest

+36 (70) 942 8375

info@ru-roll.hu

Ajánlatkérés